Thursday, January 03, 2008

I did n t make any new years resolution, but Ásta and Bjöggi did an intervention, with my obsession of stuff and attachment to things, some i haven t used for two years or never, it was hard but i feel realived.
I copy pasted what Bjöggi wrote on my myspace and facebook ;)

Jan 2 2008 9:52 AM

thú ert búin ad vera svo dugleg ad losa thig vid dót sem thú hefur engin not fyrir, eda notar ekkert, ad ég vildi bara segja:
TIL HAMINGJU!

You're my hero! No more butterflies for Anna Linda! the butterflies have left the building, along with some jewelery and shoes...
Please support Anna Linda with her transformation from a crazy person to a sane and orginized woman, she has done well!

And just remember, there are a lot of people (and little kids) who will benefit from your actions!

And when you are ready we will look at some of those bags, purses and handbags you have and see which ones you don't use at all... but that's later honey... much later!

4 comments:

Anonymous said...

Hæ dúllan mín og gleðilegt ár! Það er um að gera að efna áramótaheitin, mín eru að losa mig við blakkátin og virkilega að njóta lífsins meðvituð allan tímann ;)

Gangi þér vel með þín og hlakka til að sjá þig á nýja árinu.

Endalaus ást

xxhk

Anonymous said...

Tók smá próf um hvernig madur er i sambandi vid slúdur og meira
ok, núna held ég áfram ad reyna ad skrifa verkefmid mitt, hlakka svo til ad klára :)
Resultat: Frøken Perfekt
Du er den optimale blanding af åben venlighed og cool tilbageholdenhed. Du ved, at det er sjovt at udveksle branchesladder, men når det handler om andres snavsede hemmeligheder, er du diskret. Du værdsætter, at andre betror sig til dig, og har selvdisciplin nok til at holde din viden for dig selv. Selvfølgelig finder du den rette at betro dig til, hvis en veninde smider en bombe af en god historie – du er jo et menneske. Men på den anden side ved du godt, at det ikke er nok at sige ‘du må ikke sige det til nogen’, efter du har afsløret en saftig hemmelighed – rent faktisk er det næsten sikkert, at historien bliver fortalt videre. Det er derfor du oftest vælger at holde munden lukket. Ud over det er du også helt med på, at det er klogt at holde dine mest private tanker for dig selv – så som at være flirtende vag omkring dine følelser for en ny date eller ikke at afsløre for meget om problemerne på dit forrige job ved en jobsamtale. Du er også god til at opfange andres signaler – og derfor venter du med at afsløre noget om dig selv, ind til de har gjort det. På den måde undgår at du at gøre dem forlegne. Du har også talent for diplomati: Når en sladrehank udspørger dig om din løn eller dit sexliv, skifter du diskret samtaleemne uden at pisse hende af. Kort sagt: Du ved, at du ikke behøver at svare på ALLE spørgsmål fra andre.

Anonymous said...

vá, snilld, til lukku með þetta, svona hreinsanir eru nauðsynlegar! Kalla þau Bjögga og Ástu góð sko.

Hafðu það gott mín sæta
luv
Eva

Anonymous said...

Hlakka til að sjá þig 30.jan!:)
Knús og kram!
Svanhvít