Wednesday, March 14, 2007

hmm, hvorfor kan jeg ikke klones?

Ikke nok med at Junior Boys og Arcade Fire spiller i mars og et fedt Roskilde program. Men jeg ma nöjes med Björk, Muúgison, Pétur Ben og Peter, Björn og John Í apríl.

TRENTEMØLLER - LIVE (DK)
Store VEGA 21.06. kl. 20:00

Med et solidt albumsalg, der i disse dage runder 15.000 eksemplarer (guld) i Danmark samt en række priser (bla. DMA for "Årets Producer", "Årets Electronica Album" og Årets Steppeulv som "Årets Komponist"), er Anders Trentemøller nu klar til at springe ud som live-kunstner med eget band. Med i Trentemøllers band er Henrik Vibskov, Mikael Simpson og DJ T.O.M. Til koncerten vil Trentemøller sammen med bandet fremføre det storroste debutalbum The Last Resort.

Billetsalget starter mandag den 19. marts via www.vega.dk, Billetlugen.dk og i FONAs butikker. Bemærk der er en begrænsning på fire billetter pr. person.
Forsalg: 200 kr. + gebyr / Entré: 220 kr.

CLAP YOUR HANDS SAY YEAH (US)
Store VEGA 11.07. kl. 20:00

Clap Your Hands Say Yeah spiller skæv indierock, som særligt er kendetegnet ved forsanger og guitarist Alec Ounsworths skæve og skingre vokal. Musikalsk efterlades referencer til den canadiske indie-bølge som bla. tæller Arcade Fire og Broken Social Scene. CYHSY's helt store inspirationskilde tæller bla. David Bowie, der også er at finde blandt bandets mange fans.
Forsalg: 220 kr. + gebyr / Entré: 240 kr.

No comments: