Sunday, April 15, 2007

Another lovely evening

My dear friend is here from Denmark, the reason for her to be here is quite rough, but it was good to see her again. I really enjoyed the company.
Elin


Agla


Machitosh


Not the best picture of Lilja and Sóla, but really funny :)


me

5 comments:

Anonymous said...

Takk fyrir komuna skvís ;)

Anonymous said...

Jeij ég get kommentað og kommentað alveg að vild....þegar ég er í vinnuni það er að segja. Þar sem ég hef ekki net heima:(

Anonymous said...

http://islendingafelagid-sdbg.dk/index.php?option=com_bookmarks&Itemid=31

Anonymous said...

DUNE (DK) - RELEASEKONCERT
Lille VEGA 25.05. kl. 23:00

Dúné er stormet frem med deres perfekte blanding af 70'ernes punk, 80'ernes pop og 90'ernes indierock. Bandet blev i december 2006 spillet som Ugens Uundgåelige på P3.

Entré: Gratis mellem 23 - 01

Anonymous said...

THE BRAVERY (US)
Lille VEGA 27.06. kl. 21:00

The Bravery spiller en blanding af tidstypisk garagerock og hip 80'er synth og har en cool New Yorker-inspireret lyd. The Bravery sammenlignes med The Strokes, New Order, The Killers og Franz Ferdinand og spåes at være det næste store skud på indie-stjernehimlen.
Deres næste album The Sun and the Moon udkommer i maj, og hvis det bliver modtaget lige så godt som deres sidste album, The Bravery, har vi meget at se frem til. The Bravery fik nemlig 5 stjerner i Gaffa og blev kaldt et møde mellem The Strokes og Duran Duran.
The Bravery:
Forsalg: 160 kr. + gebyr / Entré: 180 kr.

BLONDIE (US) - THE FINAL TOUR
Store VEGA 24.07. kl. 20:00

Blondie var i slutningen af 1970'erne og starten af 1980'erne blandt pionererne og et af de førende bands inden for den amerikanske punkrock og new wave-scene. I 2003 udkom Blondies seneste album The Curse of Blondie. Med dette album i ryggen indtog de den 1. november 2003 Store VEGA med storm og henrykkelse. Med sit platinblonde hår og spektakulære outfit begyndte Debbie Harry og resten af Blondie en rejse tilbage i tiden, som vi kan se frem til at være en del af, når Blondie igen indtager VEGA. Det skal lige tilføjes, at Blondie har annonceret, at dette er deres sidste tour, så det er den ultimativ sidste chance for at opleve bandet live.

Billetsalget starter mandag den 23. april kl. 10 via Billetlugen.dk, www.vega.dk og i FONAs butikker.
Forsalg: 300 kr. + gebyr / Entré: 320 kr.